Helsingin kyberturvatapahtumassa kisataan 10 000 eurosta

Helsingin messukeskuksessa lokakuun lopulla järjestettävässä Cyber Security -tapahtumassa haetaan uusia, kansainvälisen kasvupotentiaalin omaavia tietoturvainnovaatioita tai palveluita. Tapahtuman pitsauskisan takana ovat messujen lisäksi tietoturvajärjestö FISC:n ja sijoittajien FiBANin (Finnish Business Angels Network).

Kilpailu avataan hakemuksille elokuun puolivälissä 2024, joista tuomaristo valitsee syyskuun lopussa finaaliin pääsevät yritykset. Kaikkien kisassa mukana olevien tai palveluiden tulee olla myynnissä ja tarjolla vuonna 2024 tai lanseerattava tietoturva tapahtumassa.

”Kyberturvallisuuden toimiala on valtavan tärkeä niin valtion, yritysten kuin yksityishenkilöiden näkökulmasta, ja globaalina haasteena erittäin ajankohtainen ja kiinnostava sijoittajille. Toivomme, että yritykset ja sijoittajat lähtevät rohkeasti mukaan”, sanoo FiBANin toimitusjohtaja Tiina Laisi-Puheloinen.

Kisan finalistit esittelevät tuomaristolle tuotteensa tai palvelunsa Cyber Security Nordicissa 29.10.24 Gold Stage -lavalla klo 11.25–11.55 ja tuomaristo valitsee voittajan tämän jälkeen. Voittaja julkaistaan Stage One -lavalla samana päivänä klo 16.15. Suomalaiselle yritykselle tai organisaatiolle myönnetään myös Suomen Messusäätiön lahjoittama 10 000 euron palkinto.

Helsingin messukeskuksessa järjestettävä Cyber Security Nordic on ammattitapahtuma, joka järjestetään 29.-30.10.2024. yhteistyössä messukeskuksessa ja FISC ry:n (Finnish Information Security Cluster) kanssa. Tapahtuman strategiset kumppanit ovat Cyberday, Fitsec, HP Finland, Microsoft, NetNordic, Nixu, Trend Micro ja Vectra.

Lisää: Helsingin Cyber Security Nordic  29.-30.101.2024 (LINKKI) ja Pitch Finland Cyber Security -kilpailusivusto (LINKKI).