Mittauspiirien kehittäjä LEM laajentaa t&k-verkostoaan

Saksalainen sähköiseen mittaustekniikkaan erikoistunut LEM on avannut uudet tutkimus- ja kehitystilat Münchenissä ja Shanghaissa ollakseen lähempänä suurimpia asiakkaita kuin koskaan aiemmin. Kahden uuden toimipisteen ansiosta LEM aikoo syventää yhteistyötä asiakaskohtaisissa hankkeissa.

Kiinan toimipaikka varustetaan uusimmilla laboratoriolaitteilla, kun taas Saksan toimipaikassa keskitytään sovelluskohtaisten integroitujen piirien (ASIC) suunnitteluun ja puolijohdeteknologiaan.

”Münchenin uuden tutkimus- ja kehityskeskuksen ansiosta voimme nopeuttaa IC-suunnittelua ja tarjota laajan ICS-portfolio.” LEM:in teknologiajohtaja Verena Vescoli.

Investoinnit ovat jatkoa yrityksen äskettäin Malesiassa avaamalle tehtaalle. Investointi Penangin osavaltioon oli lisäys alueen ASIC-teknologian asiantuntemukselle ja erikoistumiselle puolijohdesuunnitteluun ja -tuotantoon.

LEM:n Matthias Tänzerin johtama kehitystiimi uudessa Münchenin puolijohdeyksikössä tekee tiivistä yhteistyötä urityksen nykyisen ICS-tiimin kanssa Genevessä, Sveitsissä.

Münchenissä työskentelee 10 työntekijää, ja määrä kasvaa yrityksen kasvusuunnitelmien mukaisesti myöhemmin. Ja Shanghain 1400 neliömetrin tuotantolaitoksessa työskentelee tällä hetkellä 30 työntekijää, ja heidän määränsä voidaan vielä yrityksen mukaan tulevaisuudessa yli kaksinkertaistaa.

LEM tukee uusia investointeja T&K-valmiuksilla, jotka on suunniteltu täydentämään nykyistä Ranskan Lyonissa toimistossa  sijaitsevaa toimipaikkaa, joka avattiin vuonna 2017 sekä tehostamaan T&K-toimintoja, jotka olivat käynnissä Bulgarian Sofiassa.

Lisää: Taustaa LEM:n toiminnoista eri puolilla maailmaa (LINKKI)

Kuvituskuva: LEM