Lisää tekoälyä elektroniikan komponenttivalintaan

Saksalaisen Celusin tekoälyä hyödyntävän valintatyökalun luvataan helpottavan elektroniikkasuunnittelijoiden komponenttivalintoja. Nyt yrityksen pilvipohjainen Design Platform on jo maailmanlaajuisesti saatavilla.

Elektroniikkaratkaisujen monimutkaistumisen vuoksi markkinoille on syntynyt tarve kehittää uudenlaisia entistä tehokkaampia suunnittelu- ja valintaprosesseja. Siihen oman ratkaisunsa tuo saksalainen Celus, jonka Design Platformilla laitekomponenttien valinta pitäisi olla aiempaa suoraviivaisempaa.

Celusin suunnittelualustan avulla luvataan nopeasti juuri oikeat komponentit älykkäiden algoritmien ja tekoälyn avulla.  Kyky löytää oikeat komponentit projekteihin on ollut  perinteisesti aikaa vievää. Mukaan tulevat komponentit, kaaviot ja luettelot toimivat yhteen myös useiden elektroniikan EDA-suunnittelutyökalujen kanssa.

Saksalaisyhtiön ratkaisun avulla komponenttitoimittajat voivat olla yrityksen mukaan helpommin yhteydessä insinööreihin nopeamman markkinaintegraation saavuttamiseksi.

Lisää: Celus (LINKKI), Design Platform -tuotetiedot (LINKKI) ja projektivideot (LINKKI).