Helvarille uusi toimitusjohtaja

Kim Långström on aloittanut valaistusteknologiaa kehittävän Helvarin toimitusjohtajana. Hän on aiemmin toiminut Schneider Electricin ja Koneen palveluksessa.  

Helvar investoi jatkossakin uuden toimitusjohtajan mukaan voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen, tutkien uusia teknologioita ja lähestymistapoja vastatakseen älyrakennusteollisuuden kehittyviin tarpeisiin.

”Helvarilla on valtava potentiaali muokata älyrakennusten tulevaisuutta”, sanoo syyskuun alussa aloittanut Kim Långström (kuvassa),

Helvarin on sekä langallisia että langattomia valaistuksenohjausratkaisuja, sisäolosuhteiden anturiratkaisuja sekä pilvipohjaisen alustan digitaalisille palveluille älyrakennuksiin.

Yhtiön pääkonttori, valaisinkomponenttien tuotekehittely ja oma tuotanto ovat Suomessa. Sen sijaan valaistusjärjestelmien osaamiskeskus sijaitsee Lontoossa.

Kansainvälisyys ja vienti ovat olleet jo pitkään Helvarin kulmakiviä ja yli 90 prosenttia myynnistä kohdistuu Suomen ulkopuolelle.

Lisää: Aiemmat Helvaria käsitelleet artikkelit Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI).

Kuva: Helvarilla on pitkä historia valaistuslaitteiden ja kokonaisratkaisujen tekijänä. Arkistokuvassa Led-valojen ohjauslaite Helvar/2017.