HMD toi tuunattavan ja korjattavan älypuhelimen

Nokia-tuotemerkillä kännykkävalmistuksen aloittanut HMD haluaa painottaa omaa tuotenimeään myös uudenlaisella industrial-tyylisuunnan Fusion-mallilla. Sitä voidaan korjaamisen lisäksi itse tuunata ja uudistaa.

HMD julkaisee myöhemmin tänä vuonna uuteen Fusion-puhelimeensa sarjan vaihdettavia lisäosia ns. Outfitteja, joiden avulla voit muokata kännykän tyyliisi tai tarpeittesi mukaan.

Smart Outfits -sarjassa on lisäosia esimerkiksi selfie-kuvia tehostavasta rengasvalosta ja langattomasta latauksesta kestävään suojakuoreen ja pelikäyttöön suunniteltuihin lisävarusteisiin.

Kuten muut HMD:n viimeaikaiset puhelimet kuten Pulse Family ja HMD Skyline, myös HMD Fusion on suunniteltu käyttäjän ainakin joidenkin osien osalta korjattaviksi.

Laitteessa on ns. Gen 2 -korjattavuus, joten näytön, tyhjentyneen akun tai muun vakiosan vaihtaminen onnistuu normaalia helpommin amerikkalaisyrityksen iFixit-sarjan työkaluilla.

Lisää: HMD Fusion (LINKKI), kehitystietoa (LINKKI) ja iFix-korjauspaketit (LINKKI) sekä aiemmat HMD:ta käsitelleet uutisjutut Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI).

Kuvituskuva: HMD

 

Tunnisteet