Etäohjattava UPS sopii uusiin reunaverkkoihin

Eaton on tuonut tarjolle 5P Gen2 UPS-laitteet, jotka tarjoavat valmistajan mukaan enemmän tehoa, turvallisuutta ja valvontaa kuin yksikään muu samassa tuoteryhmässä. Niiden laiteohjelmistoja voidaan myös hallita ja päivittää myös etänä. Tarjolla on myös kehikkoon kiinnitettävä malli.

Eatonin uusimpien 5P Gen2:n UPS:ien  tehokapasiteettia on parannettu, ja se tarjoaa jopa 1350 watin tehon, mikä on Eatonin mukaan 22 prosenttia enemmän kuin edeltäjänsä ja 33 prosenttia enemmän .kuin markkinoiden vertailukelpoiset mallit.

Uudet 5P Gen2 on varustettu myös yrityksen omalla  ABM+ Advanced Battery Management -ratkaisulla, joka pidentää akun käyttöikää jopa puolella ja mahdollistaa tarkan käyttöiän ennusteen ja oikea-aikaiset vaihtohälytykset koneoppimisen avulla.

Uutuuksissa on myös ns. helposti vaihdettavat hot swap -akut, ja sisäänrakennettu LCD-näyttö akunvaihto-oppaalla.

Laitteiden kanssa Intelligent Power Manager (IPM2) ja Distributed IT Performance Management (DITPM) -ohjelmistot mahdollistavat myös koko IT-infrastruktuurin kaukovalvonnan ja -hallinnan myös vaikeapääsyisissä paikoissa.

Uusiin 5P Gen2 UPS ja Netpack-versioon sisältyy myös kyberturvallinen Gigabit-verkkokortti.  Ja Eatonin Brightlayer Software Suite -ohjelmisto auttaa integroimaan UPS-järjestelmän saumattomasti virtualisointiympäristöjen kanssa, mikä takaa jatkuvan palvelun ja tietojen eheyden.

Lisää: Eaton (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI).

Kuva: Eaton