Päivitetyt ohjainpallot parantavat työergonomiaa

Logitech tuo myyntiin uudet versiot ergonomisista ohjainpalloistaan, jotka on suunniteltu parantamaan käyttäjänsä ryhtiä ja vähentämään lihasjännitystä työpöydän äärellä. Uusitut versiot ohjainpalloista tarjoavat valmistajan mukaan myös aiempaa hiljaisemmat painallusäänet ja lisättyä yhteensopivuutta Logi Bolt -liitäntätekniikan kanssa.

Logitech uusitut ohjainpalloversiot Ergo M575S ja Logitech MX Ergo S ovat molemmat yhteensopivia valmistajan oman Logi Options+ -sovelluksen kanssa, joka mahdollistaa esimerkiksi ChatGPT-tekoälyn käytön yhden näppäimen painalluksella sekä Smart Actions -pikavalintojen käytön.

Ohjainpallot ovat kehittäjien lisäksi läpikäyneet loppukäyttäjien ja asiantuntijoiden ergonomia- ja käyttötestit. Kuva: Logitech.

Näin ohjainpallojen ja näppäimistön ominaisuuksia voidaan räätälöidä omien tarpeiden mukaan. Smart Actions -pikatoiminnot auttavat tehostamaan tylsiä, toistuvia ja tavanomaisia toimintoja, jotka paitsi nopeuttavat myös ehkäisevät Logitechin mukaan tekemästä virheitä.

Uusi langaton Ergo M575S -ohjainpallo minimoi valmistajan mukaan myös liikkeen määrän ja maksimoi käyttömukavuuden. Hiljaiset painallusäänet, langattomat Logi Bolt- ja Bluetooth Low Energy -yhteydet sekä herkkä peukalohallinta mahdollistavat vaivattoman navigoinnin ilman käden liikuttamista.

Toinen päivitetyistä ohjainpallo-ohjaimista on langaton Logitech MX Ergo S. Siinä on kuusi Logi Options+ -sovelluksella mukautettavaa painiketta, hiljaiset painallusäänet sekä nopea USB-C-lataus, joka mahdollistaa 24 tunnin käyttöajan vain yhden minuutin latauksella.

MX Ergo S -ohjainpallossa on 20 asteen kallistuskulma, joka parantaa Logitechin mukaan kyynärvarren asentoa ja vähentää lihasrasitusta kyynärvarressa. Ergonomisesti muotoiltu rakenne ja tarkkuusnäppäimellä varustettu peukalohallinta nopeaan ja tarkkaan seurantaan tarjoavat huipputason mukavuutta ja suorituskykyä.

Uusimmissa Logitech-oheislaitteissa käytetään kierrätysmuovia, jonka määrä vaihtelee malli- ja värikohtaisesti. Esimerkiksi grafiitinharmaassa Ergo M575S -ohjainpallossa kierrätysmuovin osuus on vähintään 52 prosenttia ja luonnonvalkoisessa vaihtoehdossa vähintään 21 prosenttia. MX Ergo S -ohjainpallossa kierrätysmuovin osuus on vähintään 20 prosenttia.

Lisää: Logitech (LINKKI) ja tuotetiedot Ergo M575s (LINKKI) ja MX Ergo S (LINKKI).

Kuvat: Logitech