Räätälöitävät paneelimikrot monessa koossa

Taiwanilaisen Advantechin modulaarinen HMI TPC-B -sarjan paneelitietokoneet ovat käyttäjän räätälöitävissä.  Moduulirakenteen ansiosta asiakkaat voivat yhdistellä prosessoreita ja I/O-ratkaisuja ja valita sopivan näyttökoon väliltä 12 aina 24 tuumaan asti.

Advantechin uudet modulaariset paneelitietokoneet on kehitetty teolliseen käyttöön. TPC-B-sarjan tuulettimettomat mallit toimivat laajalla lämpötila-alueella, ja turvallisuuden parantamiseksi tuotteisiin on integroitu TPM 2.0 -tietoturvaosuus. Uudet laitteet soveltuvat myös erilaisiin asennuksiin, kuten paneeli-, seinä-, jalusta- ja VESA-asennuksiin.

Sarjan eri tuotteita yhdistelemällä on saatavilla valmistajan mukaan yli 30 erilaista HMI-yhdistelmää erilaisiin teollisiin tarpeisiin. Yhdisteltävyyttä tukee myös tuotteiden yhtenäinen ulkonäkö ja tummansininen väri. Tuettuihin käyttöjärjestelmiin kuuluvat sekä Windows 10/11 LTSC että Advantech Linux.

TPC-B520-mallin ominaisuuksista tärkein on Intelin 13. sukupolven Core-suorittimen, 42 gigatavun DDR5-muistien luoma suorituskyky. TPC-B300-malli on puolestaan sitä kompaktimpi ratkaisu, jossa on perustarpeet täyttävä I/O-ratkaisu ja pieni virrankulutus. Siihen on tarjolla joko Atom ja Celeron-suorittimet.

Laajennusten avulla molemmat uutuustuotteet ovat integroitavissa erilaisiin antureihin ja teollisuusprosesseihin, joissa tiedonsiirtoon käytetään esimerkiksi Profinetia, Profibusia tai EtherCATia.

 Lisää: Advantech (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)