Lisänäppäimiä ja säätimiä sisältöohjauksiin

Logitech on tuonut tarjolle lisänäppäimistön ja ohjaimen, joka soveltuu esimerkiksi graafiseen työhön, sisällöntuotantoon, videotuotantoihin ja esimerkiksi striimaukseen. Pyörövalitsimesta ja painikeosiosta koostuvan hallintakonsoli on käyttäjän muokattavissa.

Logitechin uudessa MX Creative Control -sarjan painikeosiossa on yhdeksän vapaasti räätälöitävää LCD-painiketta. Niiden kirkkaus on säädettävissä jopa 600 nitin kirkkauteen saakka. Lisäksi ohjaimessa on kaksi apupainiketta, joilla voidaan valita jopa 15 alasivun toiminnosta sopivat vaihtoehdot sovelluskohtaisesti.

Ohjaussarjan alumiinivalmisteinen pyörövalitsin tarjoaa analogista hallittavuutta tarkkuutta. Valitsimella voidaan tehdä helposti esimerkiksi valikoissa liikkumiset, tarkennukset ja loitonnukset sekä erilaiset hienosäädöt.  Siinä on myös neljä räätälöitävää painiketta.

Ilmaisella Logi Options+ -ohjelmistolla näppäinten ja valitsimen toimintoja voidaan muokata ja hallita Windows- ja Mac-tietokoneilla. Ohjelmistolle löytyy myös vaihtoehtoisia käyttäjäprofiileja, lisäosia ja ikoneita valmistajan nettikauppapaikasta.

Hallintakonsolin painikkeissa ja rullassa on dynaamiset toiminnot, joilla voidaan hallita myös tärkeimpiä toimintoja.  Ohjain tukee Adoben Photoshia, Lightroom Classicia, Premiere Prota, After Effectsiä, Auditionia ja Illustratoria.

Ohjauslaitteen pyörövalitsin voidaan yhdistää myös jopa kolmeen eri laitteeseen langattomasti Bluetooth Low-Energy- tai Logi Bolt -yhteydellä. Eri laitteiden välillä vaihtaminen tapahtuu yhdellä painalluksella. Virtansa pyörövalitsin saa kahdesta AAA-paristosta, joiden luvataan kestävän jopa puolitoista vuotta.

Uusi MX Creative Control -ohjauspaneeli tulee myyntiin grafiitintummana ja vaaleanharmaana. Mukana on myös irrotettava USB-C-liitäntäkaapeli.

Lisää: Logitech (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)