Oululainen Detection Technology laajentaa Intiassa

Oulusta maailmalle ponnistanut Detection Technology on laajentanut toimintaansa perustamalla uuden palvelu- ja tuotantoyksikön Intiaan Suur-Delhin alueelle. Ensimmäisten Made in India -tuotteiden toimitukset alkavat vuoden 2025 alussa.

Röntgenilmaisimien ratkaisutoimittaja Detection Technologyn tytäryhtiö Intiassa on rekisteröity nimellä DT Detection Technology India Private Ltd. Uusi yksikkö sijaitsee teollisuuskeskittymä Cyberwalk Tech Parkissa, IMT Manesar Gurgaonissa, Delhin NCR-alueella.

’’Alkuvaiheessa keskitymme turvallisuussovelluksiin optimoitujen röntgenilmaisinratkaisuiden loppukokoonpanoon ja -testaukseen’’, kertoo Detection Technologyn johtaja Arve Lukander.

Hänen mukaansa suunnitelmissamme on myös laajentaa nopealla tahdilla myös TFT (thin-film transistor, ohutkalvotransistori) -tasopaneeli-ilmaisimien kokoonpanoon.

”Intia on tekemässä merkittäviä infrastruktuuri-investointeja terveydenhuoltoon, liikenteeseen ja valmistavaan teollisuuteen, ja haluamme olla siellä mukana edistämässä näitä hankkeita. Pian tuotteitamme on saatavilla myös Intiassa valmistettuna,” kertoo Detection Technologyn toimitusjohtaja Hannu Martola.

Detection Technology on toimipisteitä Suomen ja Intian lisäksi Kiinassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Lisää: Aiemmat Detection Technologya käsitelleet uutiset Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI).

Kuvituskuva: Detection Technology Oyj