Yksityinen 5G-verkko kuukausipalveluna

Kansainvälisesti toimiva Boldyn Networks tuo tarjolle yksityisen 5G-verkon kuukausipalveluna. Yrityksen Private 5G as a Service -palvelu saadaan käyttöön  ilman merkittäviä investointeja tai ylläpidon taakkaa.

Boldyn Networksin tarjoaa yksityinen 5G-verkon (Private 5G as a Service) neljällä erilaisella palvelutasolla, joiden avulla organisaatiot voivat räätälöidä palvelut ja maksaa vain kuukausittain käyttämästään palveluista.

Boldyn palvelutasot ovat innovation, digitalisation, automation ja mission-critical. Paketit vaihtelevat langattoman teknologian käyttämisestä 5G-käyttötapausten testaamiseen sekä huoltokriittisten toimintojen varmentamiseen.

Palvelut sisältävät verkon operoinnin, valvonnan, ylläpidon, vuosittaiset tarkastukset ja varaosien hallinnan.

Boldyn tatjoama yksityinen 5G-verkko tajoaa verkkoyhteydet esimerkiksi uusille teknologioille, kuten älylaitteille, aina lisättyyn ja virtuaaliseen todellisuuteen (AR/VR) asti sekä ajoneuvojen väliseen viestintään (V2X), robotiikkaan ja videolähetteille.

Boldyn 5G-palvelu  täydentää ja korvaa yrityksen mukaan Wifi-yhteyksiä luotettavalla ulkotilojen verkolla, parantaa liikkeellä olevien laitteiden yhteyksien siirtymiä ja lisää antureiden ja kameroiden keräämän datan kapasiteettia varmistaen korkean käyttöasteen kriittisille laitteille.

Lisää: Boldyn Networks (LINKKI) ja tuotetietoa Private 5G-palvelusta (LINKKI)

Kuvituskuva: Shutterstock