Verkonhallintakortti korkeimmalla kyberturvallisuudella

Schneider Electricin EcoStruxure IT Network Management Card 3 (NMC3) on saavuttanut IEC:n myöntämän  62443-4-2 Security Level 2 (SL2) -sertifioinnin. Se on yrityksen mukaan ainoa verkkokortti, joka on saavuttanut tämän salaustason ja luotettavuuden kyberuhkia vastaan.

Uuden standardin lisäksi saksalainen TÜV Rheinland on sertifioinut laajemminkin Schneider Electricin ja tuotekehityksen kyberturvallisuusprosessit, mukaan lukien NMC3-alustan, ISASecure Secure Development Lifecycle Assurance (SDLA) -yhteensopiviksi.

Sertifioitu NMC3 on integroitu useimpiin Schneidern EcoStruxure IT DCIM -tuotteisiin, joiden avulal voidaan tarjota kriittiselle sähkö- ja jäähdytysinfrastruktuurille turvattu etäkäytettävissä olevan hallintasovelluksen verkon yli.

Schneriderin EcoStruxure IT Secure NMC -järjestelmä tarjoaa uuden työkalun ansiosta entistä paremman sulautetun laiteohjelmiston hallinnan. Secure NMC System Tool muuttaa kokonaisuudessaan laiteohjelmiston selvitys- ja asennusprosessia kaikkien laitteiden osalta.

Käyttäjien ei enää tarvitse yrityksen mukaan etsiä laiteohjelmistoa tapauskohtaisesti, tarkistaa onko laitteella uusin laiteohjelmisto ja lukea julkaisutietoja ymmärtääkseen mitä uusi versio sisältää, ennen kuin he lataavat sen ja päivittävät laitteensa. Ohjelma ilmoittaa kunuusi laiteohjelmisto on saatavilla, ja ohjaa asentamaan uuden version.

Lisää: Schneider Electricin EcoStruxure IT Secure NMC -järjestelmä (LINKKI).